Mandag d. 10. juni 2019, Kl. 11:00 til kl. 13:00

Anden pinsedag

Desværre er der sket det i år, at vi fra skovens side har fået forbud mod at køre til og fra gudstjenestepladsen i Tornby Klitplantage med mere end én bil. På grund af denne regel er det nærmest umuligt at holde vores årlige pinsegudstjenste i skoven, da det på denne måde skal være den samme bil, der skal køre stole, lydanlæg, alterbord, mikrofoner, spejdernes musikinstrumenter, ”kirkeklokken”, og alle dem, der har svært ved at gå turen fra parkeringspladsen til gudstjenestepladsen.

Det betyder dog ikke, at vi ikke længere skal have en friluftsgudstjeneste. Tornby/Vidstrup Menighedsråd arbejder derfor på at finde et andet sted, hvor vi kan holde gudstjeneste og nyde vores madpakker. Følg med på hjemmesiden og i avisen, hvor gudstjenesten kommer til at være. Og tag så tøj, stole, tæpper og madpakke med – ganske som I plejer, til at dejlig pinsegudstjeneste i det fri.

NN
9850 Hirtshals, Danmark